Anasayfa » Doğal Kıvırcık Saç Modelleri (2022)
Moda

Doğal Kıvırcık Saç Modelleri (2022)

2022’de kıvırcık saç modelleri oldukça rövanştadır. En çok beğenilen bu saç modelleri stil ve tarz bakımından da görünüşü ile kendini hayran bırakmaktadır. Kıvırcık saçlarda saç kesim de bir hayli önem taşımaktadır. Katlı kesim saç modelleri tercih edildiğinde çok daha güzel bir görüntü elde edilmektedir. Doğal kıvırcık saç modelleri kullanım rahatlığı ile de bilinir. Görünüşü ve kullanım rahatlığı ile kullananları kendisine hayran bırakan bu kıvırcık saç modelleri girdiğiniz ortamda göz kamaştırsanıza yardımcı olmaktadır. 2022’nin en trend saç modellerini görselleri ile birlikte görebilmek adına makalemizin devamına göz atabilirsiniz.

Kıvırcık Saç Modelleri İçin 15 Stil

15 farklı kıvırcık saç modelleri görselleri ve açıklamaları ile birlikte sizlerle buluşturmaktayız. Siz değerli okurlarımız için saç stil tarzınıza tarz katacak modelleri araştırarak sizlere sunmaktayız. Kıvırcık saçlarınız varsa ve çok daha verimli bir şekilde kullanımını araştırıyorsanız kesim ile ilgili detayları da makalemizde bulabilmeniz mümkündür.  Saç modelleri günlük hayatımızı kolaylaştıran modeller olmalılar. Doğal kıvırcık saç modelleri bahsettiğimiz günlük hayatınızı kolaylaştıran saç modelleri arasında ilk sırada yerini almaktadır. Doğal olmasa bile kıvırcık saç modelleri sizleri gün içerisinde uğraştırmayan ve zamanınızı harcamayan modellerdir. En trend saç modelleri için hadi bakalım modellerimize göz atalım.

1. Kıvırcık Saç Modelleri: Zarif Kabarık

İlk modelimiz tabiki zarif kabarık kıvırcık saç modeli olmaktadır. Görünüşü ile de kendisini size hayran bırakacak olan bu modelin görselini makalemizin aşağısında bulabilirsiniz. Kabarık oluşu saçlarınızı kesinlikle daha gür ve dolgun bir görünüme ulaştıracaktır. Kolaylıkla şekillendirebileceğiz bir saç modeli arıyorsanız zarif kabarık kıvırcık saç modeli tam size göre olacaktır.

Zarif Kabarık Kıvırcık Saç Modeli

2. Orta Boy Kıvırcık Saç Modeli

En ideal boy olan orta boy saçlardaki tercih şüphesiz ki orta boy kıvırcık saç modeli olmaktadır. Saçlarınızı gün içerisinde şekillendirmenize gerek kalmadan zamanınızdan tasarruf ettirebileceğiniz bir model olmaktadır. Her türlü modelde de kendisini gösteren muhteşem bir saç tipidir. Görseli için makalenin devamına göz atmanız yeterli olacaktır.

Orta Boy Kıvırcık Saç Modeli

3. Kıvırcık Saç Modelleri ve Yan Patlamalar ile Bob Modeli

Eğer yüz tipiniz uzun ise bu saç modeli kesinlikle sizin için yapılmış diyebiliriz. Yüzünüzü ortaya çıkaracak ve tüm güzelliğinizi gözler önüne serecek olan bu model yan patlamalar kıvırcık bob saç modeli olarak geçmektedir. Kullananları kendisine hayran bırakan bu modelimizin görselini makalemizin devamında görebilirsiniz.

Yan Patlamalar ile Bob Modeli

4. Uzun U Kesim Kıvırcık Saç Modeli

Saçınızda hafif kat istiyorsanız bu model kesinlikle size göre diyebiliriz. Duruşu ve kullanışlı yapısı ile gün içerisinde ufak bir hareket ile şekillendirip çıkacağımız bir saç modelidir. Uzun u kesim kıvırcık saç modeli için makalemizin aşağı kısmına göz atabilirsiniz. Benim tarzım değil diyorsanızda kıvırcık saç modelleri için 15 farklı modeller ve örneklerimizi inceleyebilirsiniz.

Uzun U Kesim Kıvırcık Saç Modeli

5. Kıvırcık Saç Modelleri: Orta Boy Katmanlı Kıvırcık Saç

Saçlarım tam katlı olsun buklelerim tam belli olsun diyorsanız bu saç modeli tam size göre demektir. Saçlarınız çok daha hacimli ve kıvırcık bir görünüme sahip olacak. Kabarık saç sevmiyorsanız önerilmeyen bir modeldir. Orta boy katmanlı kıvırcık saç modeli görseline aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Orta Boy Katmanlı Kıvırcık Saç

6. Kıvırcık Saçlar İçin Bob Saç Modeli

Saçlarınız doğal kıvırcık ise ve kısaltmak istiyor ama model bulamıyorsanız sizin için en doğru adrestesiniz demektir. Kısa ve kıvırcık saçlar istiyorsanız bu modelimize göz atabilirsiniz. Kıvırcık saçlar İçin Bob saç modeli kısa saç severlerin vazgeçemediği bir saç modeli olmuştur. Bu saç modelinin görselini merak ediyorsanız başka adrese gitmemize gerek kalmadan makalemizin devamından ulaşabilirsiniz.

Kıvırcık Saçlar İçin Bob Saç Modeli

7. Kıvırcık Saç Modelleri: Kabarık Orta Kıvırcık Saç Modeli

Gelelim 7. Modelimiz olan kabarık orta kıvırcık saç modeli maddemize. Bu modelimiz orta boy saç severlerin vazgeçemeyeceği bir modeldir. Şöyle ki saçlarınızın doğal hali kıvırcık ise ve siz bazı günler düz bir model tercih ediyorsanız boyu tamda iki şekle göre uygun bir model olmaktadır. Görseli için makalenin devamına göz atabilirsiniz.

Kabarık Orta Kıvırcık Saç Modeli

8. Kıvırcık Kahverengi Sevişme Saç Modeli

Farklı bir tarzınız var ise bu saç modeli ve kesimi tam size göre. Dağınık severlerin uğrak adresi olan kıvırcık kahverengi sevişme saç modeli görselini görmeden diğer modellere geçmemenizi tavsiye ederiz. Tarzınız bu saç modeline yakın ise şimdiden kalbinizi kazanacağından eminiz.

 Kıvırcık Kahverengi Sevişme Saç Modeli 

9. Karamel Kahverengi Kahküllü Doğal Katmanlı Saç

Kahkül ve bukle seviyorsanız hazır olun! Aradığınız saç modelini buldunuz demektir. Bombe duruşu ile efsane olan bu saç model karamel kahverengi kahküllü doğal katmanlı saç olarak geçmektedir. Görseli için makalemizin devamıma göz atabilirsiniz.

Karamel Kahverengi Kahküllü Doğal Katmanlı Saç

10. Kahküllü Sevimli Bob Saç Modeli

Bu saç modelimiz oldukça yaygın kullanılan ve kullananların vazgeçemediği bir modeldir. Normal hayatta da sık sık karşılaşılan bu model kahküllü sevimli bob saç modeli olarak geçmektedir. Adını saç modelinin duruşundan alan bu model günlük kullanımda herhangi bir işlem istememektedir.

Kahküllü Sevimli Bob Saç Modeli 

11. V Kesim Kıvırcık Saç modeli

Ön kısımlar daha kısa arka kısımlar biraz daha uzun olsun istiyorsanız aradığınız model v kesim kıvırcık saç modeli olmaktadır. Hem kısa hem uzun saç modeli olarak bilinen bu model buklelerin kendisini göstermesi ile de kullananları kendisine hayran bırakmaktadır. Görselini makalemizin devamında bulabilirsiniz.

V Kesim Kıvırcık Saç modeli

12. Köprücük Kemiği Uzunluğunda Saç Modeli

Bu modelimiz ne küt saç modeli ne de orta boy saç modeli olarak geçmemektedir. Tam olarak hizası köprücük kemiğinizin hizasına denk geldiğinden modelimizin adı köprücük kemiği uzunluğunda saç modeli olmaktadır. Diğer saç modellerine göre şekillendirmesi çok daha kolay olmaktadır. Bu yüzden sık tercih edilen bu modelimizin kullananları memnun kalmaktadır. Görselliğini makalemizin devamda bulabilmeniz mevcuttur.

Köprücük Kemiği Uzunluğunda Saç Modeli

13. Orta Katmanlı Kıvırcık Saç Kesimi

Eğer saçınız kıvırcık ve bakımı zor bir saç ise saç kestirme önerileri arıyor olmanız gayet normal. Bizim tavsiyemiz olan orta katmanlı kıvırcık saç kesimi modeli kullanımı oldukça rahat olan bir modeldir. Gün içerisinde saçlarıma saatlerim gidiyor gibi cümleler kuruyorsanız bu kesimden sonra zamanınızı çok fazla harcanmayacaktır. Görselini makalemizin devamında bulabilirsiniz.

 Orta Katmanlı Kıvırcık Saç Kesimi

14. Blonde Ombre İle Uzun Bukleler

Buklelerime renk gelsin ve görünüşü ile gözleri kamaştırsın dediğinizi duyar gibiyiz. O zaman bı modelimize göz atmadan başka model arayışına girmenizi hiç tavsiye etmeyiz. Bakanların tekrar dönüp bakacağı bu saç model blonde ombre ile uzun bukleler olarak geçmektedir. Görselini aşağıda bulabilirsiniz.

Blonde Ombre İle Uzun Bukleler

15. Uzun Vurgulu Spiral Bukleli Saç Modeli

Bu saç modelimiz kendisi ile uğraşılmasını seven bir saç modeli olmaktadır. Günlük uğraşım isteyen bu model ayna karşısısında en fazla on dakikanızı alacaktır. Uzun vurgulu spiral bukleli saç modeli görseli için makalemizin aşağı kısmına bakmanız yeterli olacaktır.

Uzun Vurgulu Spiral Bukleli Saç Modeli