Anasayfa » Bu Yıla Damga Vuran Saç Trendleri (2022)
Moda

Bu Yıla Damga Vuran Saç Trendleri (2022)

Saçlarınızda farklı modeller arıyor iseniz saç trendleri 2022 yılına damgasını vuran modeller ile sizlerleyiz. Saçın rengi, boyu, yapısına göre farklı saç modelleri ile sizlerleyiz. Kadınlar bunalımdayken şüphesiz ki bedenlerinde ilk değiştirdikleri şey saçları olmaktadır. İkonik saç stilleri de son dönemde oldukça gündemde olmaktadır. Bu yüzündendir ki kadınların dikkatini de epey çekmektedir. Stil ve tarz denildiğinde akıllara şüphesiz ki farkını yaratan kadınlar gelmektedir. Bu tür saç modellerine bazı kadınlar cesaret edebilirken kimiside bir türlü cesaret edememektedir.

Bu yıl iddialı saç renkleri kendisini belli ederken kullanılan modeller de bir o kadar dikkat çekmektedir.. Saç kesim modelleri, saç rengi modelleri, günlük kuşlanılabilecek modeller, saç örgü modelleri vb. gibi birçok modelleri Web sitemizde bulabilirsiniz. İşinin ehli editörlerimizin seçtiği 2022’ye göre hangi saç moda? Hangi saç daha çok tercih ediliyor? Merak ediyor iseniz makalemizin aşağı kısmını gelin hep birlikte inceleyelim.

1. Bu Yılın Trendi Mantar Kahvesi Saç Rengi

Bu yılın en çok tercih edilen saç rengi şüphesiz ki mantar kahvesi saç rengi olmuştur. Saçlarınız göz alıcı ve ışıltılı olsun istiyorsanız mantar kahvesi saç rengi tam size göre diyebiliriz. Saç kesim modeli ile de uyum içerisine girecek olan bu modeli bu sene mutlaka denemelisiniz. Modelimizin görseli için makalemizin aşağı kısmına göz atmanız yeterli olacaktır.

Mantar Kahvesi Saç Rengi
Bu Yılın Trendi Mantar Kahvesi Saç Rengi

2. Çörek Topuz Saç Bu Sene Geri Döndü

Geçtiğimiz dönemlerin göz alıcı topuzu olan çörek topuz saç bu sene yine bizlerle birlikte. Kendisini tekrar hatırlayabilecek kadar iyi bir model olan çörek topuz saç modeli sevdiklerine kendisini hatırlatmayı başardı. Görünüş itibarı ile zarif, romantik, gevşek dalgalı dallara sahip topuz modeli yeni keşfedenlerini de kendisine hayran bırakmayı başardı. Topuz saç modeli denildiğinde akıllara şüphesiz ki ilk gelen işin çörek topuz saç modeli olmaktadır. Bu muhteşem modelin görselini makalemizin aşağı kısmında bulabilirsiniz.

Çörek Topuz Saç
Çörek Topuz Saç Bu Sene Geri Döndü

3. 90’lı Yılların Katmanlı Saç Kesim Modeli

Yine yıllar sonra kendisini hatırlatmayı başarmış olan bir saç modeli ile karşınızdayız. 90’lı yılların katmanlı saç kesim modeli favori kesim modeliniz olacağından eminiz. Akıllarda canlı ve taze görüntüsü ile kalan bu model şimdiden deneyenlerin bir numaralı modeli haline gelmiştir. Yalnız sizleri uyarmamız gereken önemli bir husus var sevgili takipçilerimiz. Bu saç modelini denemeden önce muhakkak saç tasarımcınıza danışmalısınız. Çünkü yüz şekline dikkat edilmesi gerekiyor ve eğer yüzünüze uygun değilse hoş bir görüntü elde edemeyebilirsiniz. Makalemizin devamında saç kesim modelimizi bulabilirsiniz.

Katmanlı Saç Kesim Modeli
90’lı Yılların Katmanlı Saç Kesim Modeli

4. İnce Ve Kalın Saçlar İçin Bob Modeli

Makalemizin bu kısmında inceden kalın saçlar için bob saç modeli sizler için tanıtacağız. Kısa saç severlerin vazgeçemediği bu modelimiz de bu yılın oldukça trend saç modeli olarak adını listelere yazdırmış bulunmaktadır. Ense hizasında kesilen bu saç modeli yine saç tasarımcınıza danışarak kestirebileceğiniz bir model olmaktadır. Bu sene vazgeçilmezler arasında olan bu modelin görseli için makalemizin hemen aşağısına göz atmanız yeterli olacaktır.

İnce Ve Kalın Saçlar İçin Bob Modeli
İnce Ve Kalın Saçlar İçin Bob Modeli

5. Dalgalı Saç Şekillendirme

Bu yılın modası şüphesizki uzun saçlar İçin dalgalı saç modelleri olmaktadır. Uzun saçlarınız eder dalgalı ise saç şekillendirme işlemi bir o kadar kolaylaşmaktadır. Bu işlemi yaptırmadan önce merak ettiğiniz tüm soruları saç stilist danışanınıza sorabilirsiniz. Saçlarınızın modelinin önemli olduğu kadar saçlarınızı yaptırdığınız kuaförünüz de bir hayli önem taşımaktadır. Dalgalı saç şekillendirme modelimiz için makalemizin aşağı kısmına göz atabilirsiniz.

Dalgalı Saç Şekillendirme
Dalgalı Saç Şekillendirme

6. 2022’nin Şık Ve Cam Saç Trendleri

Cam gibi parlak ve keskin saçlarınız olsun istiyorsunuz aradığınız saç modeli tam olarak bu makalede saklı sevgili takipçilerimiz. Şık ve cam saç trendleri günümüzde epey yaygın modeller olarak bilinmektedir. Saçlarımız biz kadınlar İçin oldukça değerlidir. Kısa da olsa uzunda olsa, kıvırcıkta olsa düzde olsa modeli ve tipi ne olursa olsun biz kadınlar İçin değerlidir. Saç trendleri de haliyle ilgimizi çekmektedir. Islak görümlü saçlarınız ile şıklığınıza şıklık katacaksınız. Saç modelini aşağıdan bulabilirsiniz.

Şık Ve Cam Saç Trendleri
2022’nin Şık Ve Cam Saç Trendleri

7. Saç Stiliniz İçin Y2K Saç Aksesuarları

Saçlarınızı jumbo pençe klipsleri ile tutturduğunuzda gününüz çok daha konforlu geçebilir. Bu tür tokalar aramıyorum diyorsanızda saten tokalar ve kabarık kelepçe şapkalar bu sene oldukça fazla tercih ediliyor göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Y2K saç aksesuarları ile tanıştıktan sonra günlerinizin çok daha konforlu geçeceğinden eminiz. Seçmiş olduğunuz saç aksesuarları bu atkuyruğu saç modeli ile oldukça uyum içerisinde olacaktır. Görselini makalemizin aşağı kısmımdan ulaşabilirsiniz.

 Saç Stiliniz İçin Y2K Saç Aksesuarları
Saç Stiliniz İçin Y2K Saç Aksesuarları

8. Doğal Kahverengi Köklerini Parlatıcı İle Güçlendirin

Eğer saçlarınız doğal kahverengi kökleri olan bir saç ise makalemizin bu kısmı tam size göre sevgili takipçilerimiz. Doğal kahverengi köklerinize geri dönmek için parlatıcı ile güçlendirin böylelikle çok daha güçlü ve parlak saçlar elde edebilirsiniz. Renginde değişiklik istiyorum daha farklı renk tonları kullanmak istiyorum da diyebilirsiniz. Bunun içinde rengi arttırmak İçin kuaförünüz ile görüşün ve birlikte karar verin bu şekilde yaptığınızda çok daha sağlıklı sonuçlar alacaksınız. Görseli için makalenin devamına göz atabilirsiniz.

Doğal Kahverengi Köklerini Parlatıcı İle Güçlendirin
Doğal Kahverengi Köklerini Parlatıcı İle Güçlendirin

9. Kızıl Saç Trendi Bu Sene Çok Popüler

Sizin favori renginiz nedir bilemeyiz ama hem bizim tavsiyemiz hem 2022’nin kızıl saç trendi en sevilen saç rengi olarak adını listelere yazdırmış bulunmaktadır. Bakır saçın tonları renkler bu sene çok moda. Birçok kadının tercihi olan bu renkler yakışanını bulduğunda kendisinden asla vazgeçirmiyor. Bu saç rengi tonlarına sahip olduğunuzda yazın gölgelerin yeniden aydınlandığını göreceksiniz. Modelin görseli için makalemizin aşağı kısmına göz atabilirsiniz.

Kızıl Saç Trendi
Kızıl Saç Trendi Bu Sene Çok Popüler

10. Platin Sarısı Saç Rengi

Yine 2022’nin en trend saç renklerinden biri ile tanıştıralım sizi sevgili takipçilerimiz. Platin sarısı saç rengi bu sene oldukça trend ve rövanşta olmaktadır. Ama sizi bir konuda uyarmak isteriz ki, bakımı oldukça zahmet isteyen saç olmaktadır. Bu saç rengi için saç tasarımcınıza danışmanızı öneririz. Görseli için makalemizin aşağı kısmına göz atabilirsiniz.

Platin Sarısı Saç Rengi
Platin Sarısı Saç Rengi

11. Çene Hizasında Kesilen Bob Modeli

Kısa saç severler makalemizin bu kısmına toplayabilirler. Çene hizasında kesilen saçlar bu yılın en çok tercih edilen saç kesim modellerinden bir tanesidir. Bob saç modeli olarakta bilinen bu saç kesim modeli kullanımı ve rahatlığı açısından kısa saç severlerin favorisi olan bir modeldir. Görseli için makalemizin aşağı kısmına göz atabilirsiniz.

Çene Hizasında Kesilen Bob Modeli
Çene Hizasında Kesilen Bob Modeli

12. Lob Saç Kesimi Modeli

Bulunduğumuz yılın en tercih edilen ve bize göre en güzel kesim modeli olan lob saç kesimi modeli eğer kısa saç seviyorsanız ve yakıştığını düşünüyorsanız hemen tercih etmeniz gereken bir modeldir. Bob saç modelin uzun versiyonu lob saç kesimi olmaktadır. Şüphesiz ki kadınlara en yakışan saç modellerinden olan bu kesim yazın çok seksi görünümü olan bir saç modeli olmaktadır. Görseli için makalemizin aşağı kısmına göz atabilirsiniz.

Lob Saç Kesimi Modeli
Lob Saç Kesimi Modeli

13. 90’lı Yılları Andıran Kısa Bob

Görünüşü ile 90’lı yılları andıran bir model olmaktadır. Havasını ve esintisini geçmişten bugüne taşıyabilen nadir saç modellerimizden bir tanesidir. Kısa Bob saç modeli görselimiz için makalemizin devamına bakabilirsiniz.

 90’lı Yılları Andıran Kısa Bob
90’lı Yılları Andıran Kısa Bob

14. 70’ler Tarzı Hacimli Saç Modeli

Saçlarınızda 70’ler havası esintisi yer alsın istiyorsanız çok doğru adrestesiniz. 70’ler tarzı hacimli saç modeli çok eski yıllardan günümüze kadar gelen bir modeldir. Kısa Bob saç modeli ile benzerlik gösteren bu modelimizi saçınıza uygulamadan önce kuafFransız Bob Saç Kesimiörünüze danışmanızı tavsiye ederiz. Bu saç modelinin görseli için makalemizin devamına göz atabilirsiniz.

70’ler Tarzı Hacimli Saç Modeli
70’ler Tarzı Hacimli Saç Modeli

15. Fransız Bob Saç Kesimi

Bu modelimiz oldukça şık görüntüsü ile sizleri kendisine hayran bırakan bir model olacaktır. Fransız bob saç kesimi görüntü ile girmiş olduğunuz ortamların en dikkat çeken saç modeli olacaktır. Kısa Bob saç modeli az bakım gerektiren pratik saç modeli olarakta bilinmektedir. Görseli için aşağı kısma göz atabilirsiniz.

Fransız Bob Saç Kesimi
Fransız Bob Saç Kesimi